31 Temmuz 2011 Pazar

JESSiCA ALBA stili...


..♥
Güzelliğiyle olduğu kadar stili ile ön planda olan bir isim Jessica Alba. Özel davetlerde gördüğümüz şıklık ve zerafetinin yanında rahatlığından ödün vermeden yaptığı kombinasyonlarla her zaman dikkat çekmeyi başaran Alba günlük hayatında genellikle jean kullanarak, kombinlerini lüks çantalar, hırkalar ve şallarla tamamlıyor.



30 Temmuz 2011 Cumartesi

Yeşillenelim mi biraz?

Malum bu sezonun hit renklerinden biri de YEŞİL.Hemen hemen çoğu markada ve vitrinde karşımıza çıkıyor.Zaten şüphesiz çoğumuzun dolabında en az bir tane yeşil parça var.Peki bu yeşilleri nasıl kombinlemeliyiz?Hangi renklerle kullanmalıyız?Sezonun hitlerinden neon renklerle kombinleyip gökkuşağı kadar çarpıcı mı olmayı yoksa toprak renkleri ve beyaz gibi iddiasız idddialı parçalarla naturel güzelliği yakalamayı mı istiyoruz?O zaman şimdi birkaç kombin örneğine bakalım ve gardolabımızdaki yeşilleri nasıl değerlendireceğimizi görelim.Ya da gardolabına yeşil parça eklemek isteyenler için ZARA ganimetlerinden hazır indirimdeyken faydalanalım... =)              


















ayakkabı aşksa ilk postumuz; Christian Louboutin 2011 2012 Kış Ayakkabı Modelleri olsuuuun :)
















Bu muhteşem tanıtım, ince kıvrımlar ve asil duruşlarından öte renkleri mükkemmel değilmi sizce de? Christian Louboutin  yine yapmış yapacağını! Özellikle saks mavisi olan ayakkabılarla aşk yaşamaktayım şuan!! :)

TA TA TA TAMMM!!

hergün hergün bıkmadan yılmadan isimsiz takip ettiğim, yakından ilgilendiğim blog ve blogger dünyasına ufacık minicik taze bir başlangıç :) ben geldiiimm...!