30 Kasım 2011 Çarşamba

MANGO'da party time!

  Mango o gecenin yıldızlarını kategorize etmiş! Look 1- Metaliklerle Parti , Look 2-Bir Yıldız Olun , Look 3- Rock it! , Look 4-Vahşi olun , Look 5-Hayvan Baskısı , Look 6- Rock the Stars , Look 11- Dikkat Çekici , Look 13- Sexy Style , .... vs vs.





















27 Kasım 2011 Pazar

H&M Holiday (christmas) Collection...

     Dün Bershka'nın yılbaşı koleksiyonunu incelemiştik, bugün de H&M'e bakalım. Yılbaşına kadar sizler için bu tür koleksiyonları inceleyip örnek kombinler hazırlayacağım inşallah. Siz neler giymeyi düşünüyorsunuz bakalım bu yılbaşı? Planlar yapıldı mı? Nerde, nasıl kutlayacağız bakiim?











26 Kasım 2011 Cumartesi

Bershka Christmas Season! :)

   Eveeet herşey bitti başladı 31 Aralık telaşları...Yılbaşında ne giysem? Bende bakınıyorum bakalım etrafa.Tabi sizinle paylaşmadan olmaz. İşte Bershka'nın yılbaşı koleksiyonu!










Kitap Önerisi

       

    Bu aralar herkes bu kitabı konuşuyor. Bilmem sizde tanık oldunuz mu? Kitap çok ilginç. 640 sayfa ve bölümlerden oluşuyor. İlk bölümü sıradan bir kitap gibi okuyorsunuz ancak sonra size değişik seçenekler sunuyor ve farklı sonuçlar doğuruyor. Çok merak ettim doğrusu, bir an önce edineceğim. Kitapseverlere duyurulur :)








Arka Kapak


Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan başlayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölüme gidin. Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz. Kitabı okurken bazen hiç beklemediğiniz bir yere ulaşacak, bazen de kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ama bunu biliyorsunuz, iyilikler her zaman ödüllendirilmiyor ve bazen hatalı kararlar, şahane olayların başlangıcı olabiliyor. Her yolculuğun sonunda başa dönüp tekrar başlayın, unutmayın, herkes ikinci bir şansı hak eder. Yuzlerce farklı hayat sizi bekliyor. İyi şanslar.
"Tıpkı hayatın kendisi gibi, ne zaman ne olacağını asla tahmin edemeyeceğiniz, dopdolu bir kitap."
Forbes
"Uyuşturucu, tecavüz, patlama, sevgi, aşk, huzur. Duygulu anlatım, kapkara mizah."
Publishers Weekly
"Raydan çıkmaya hazır mısınız?"
NY Times
"Başroldesiniz, hakkını verin."
Newsweek


Yazar:Heather McElhatton
Çevirmen:Dilek Belirgen Cenkçiler


Sayfa Sayısı: 640
Dili: Türkçe
Yayınevi: A.P.R.I.L

Trendyol'da Hadise...

   Trendyol ' da geçenlerde Hadise'nin tanıttığı bir koleksiyon vardı bilmem gördünüz mü? Gerçekten çok şık parçalar mevcuttu. Aşağıdaki 3 kombinse benim en beğendiklerim. Bakalım siz nasıl bulacaksınız?





24 Kasım 2011 Perşembe

Pantene doğal sentez serisi...





















Geçen gün saçıma maske bakarken Tuba Büyüküstün'ün tanıttığı Pantene Doğal Sentez ürünleri dikkatimi çekti. Ve maskesiyle serumunu satın aldım. Serum duştan sonra nemli saçlara uygulanırken (şekillendirmeden doğan yıpranmalar için); maskeyse, şampuandan sonra güçlendirmek adına kullanılıyor. Şampuanı nasıl bilemem ama bu iki üründen oldukça memnun kaldım. Özellikle serumun gerçekten yarattığı farkı gözle görebiliyorum. Saçlarına bakım yapmak isteyenlere memnuniyetle önerebilirim kızlar ;)