25 Şubat 2012 Cumartesi

Yolculuk var yarına...

     
        BlogNAZ'laaaarıııımmm... ( eskiden blog''can''larım diyordum ama bir arkadaşım daha kullanmaya başlamış neysee...) benim tatil fazlasıyla uzadı.Okul başlayalı 1 hafta oldu bile.Kocaeli'den de mesajlar geldi özledik gelin artık diye sağolsunlar.Bende özledim tabi canım arkadaşlarımı ve sonra da evcazıımıı.. :) 

     
Kanepemde yayılıp tv izlemeyiii ki burda teyzoşla en çirkin hallerimizle poz veriyoruz...


mutfağımda kendi usulümce yemekler pişirmeyi [ ki ben farklı lezzetler denerim hep ;)]...


 AŞk yaşamayı....

 rekabete girmeyi,eğlenmeyi,ayakkabılara aşık olmayı...


 keyif yapmayı denize karşı..Bol bol yosun kokusunu içe çekmeyi...

 uyduruk gemilerde titanik aşkını sürdürebilmeyi,

 çocukta olabilmeyi,kartopu oynayıp kayarak,

şebek olmayı bazen...
...
     kısaca izmit sokaklarında gezip tozmayı çokca eğlenmeyi...



 esmer hallerle çok sevgili turuncu sıralı sınıfımda poz vermeyi...

 Kampüste gezinmeyi acele acele,


 ve fakültede edilen eşsiz sohbetleri çok özledim :) [felsefe okuyorum malumunuz derin derin sohbetler ve tartışmalar :)] 
***************** 
     
      Yarın öğlen saatlerinde yollarda olacağım anlayacağınız sevdiceğimlee. Akşam gibi de evimde :) Bir sorun var ki oda laptobun ekranı kırık hala :( yaptırmadan gelmiştik gidince halledeceğiz.Sizlerle olamayacak gibiyim kısaca 1-2 hafta.Gerçi telden,okuldan,ordan burdan takibe alırım sizi.Ama yine de bu kadar sık olmaz diye düşünüyorum. Neyse bu dönemde sizler kendinize çokca iyi bakın! Çok sevin kendinizi, şımartın bolca hazır baharda gelirken...Fırsat bu fırsat diyerekten.Pastel olan ne görürseniz alın.Ben öle yapıcam.Tabi neon,fosfor yeşili ve sarıları unutmayın.Onlarıda bir güzel bejlerle,topraklarla bir araya getirin ki komik olmasın. Beni de özleyin! Güzel şeylerle döneceğim ;) Çekiliş yapmayı düşünüyorum sizler için. Bir kaç hediye fikri var kafamda bakalım hangisi olacak.  Sizi seviyorum koccamanca öpücükledimmm. Hoşçakalın! 
     

     

Şeffaf Bowling Çantaları

    Pull&Bear geçen yaz çoook sevdiğimiz cicimi cici ,rengarenkk, içimiz dışımız birdir bizim diye keyiflendiğimiz Furla vb. şeffaf çanta ve clutchlar çok modaydı malumunuz. P&B de buna istinaden çoook cici renklerde şeffaf bowling çantalarına yer vermiş koleksiyonda. Bakalım beğenecek misiniz?







23 Şubat 2012 Perşembe

LookBook'tan beğendiklerim part-13

   Başta ayakkabılar olmak üzere ki en sevdiklerimden,etek ve gömleğe de bittim! Tam anlamıyla çok güzeeeel bir kombin!






 Sanırım yine yukardaki kadın ve yine çok şık! Ayakkabı ve eşarpla renklendirdiği kombini ve dantel detaylı bluzuyla çok şııııkk!






 simsiyah bir kombin diz üstü çoraplar sade ve şık! Leopar çantaysa kombinin starı olmuş! sevdimmm!








 yazları kullanmayı sevdiğim bir stil! bence sade, rahat ve şık!






 Çiçekli elbisee, beyaz blazer ve pembiş ayakkabılarla çooooookk güzel bir kombin! giyip giyip çıkın!








trençkot insana bir asalet katıyor nedense. nude tonlardaki bu ayakkabılarsa aşk yaşadıklarımdan,uçuk sarı pantolon wish liste eklendi bile. ki geçen sezondan bir kaç parçamda var bu tonlarda :) bu kombinide çoook sevdim! pastellenin kızlar.. giyin lilaları, pembişleri açılsın içimiz, ruhumuz! sizi sewiyorum!İyi ki varsınız!Bu arada artık 190 olduk! ilgi ve alakanıza çok teşekkürler. Bu arada süprize de hazırlıklı olun ;)

21 Şubat 2012 Salı

LookBook'tan beğendiklerim part-12

 ouuww ayakkabısından tutunda elbisesinin modeli ve rengi ceketinin güzelliği, saçları,bronz teni ; tek kelimyle harika! Çoooook beğendim Çooook!



rahat mı rahat ve çok cici bir kombin. kırmızı maksi eteği çok seviyorum.Helede piliseli olunca.kot ceketi,ayakkabıları ve rujuyla çok trend!



Lila,pembe ve bordonun uyumunun göstergesi! ben belki ayakkabıları farklı düşünebilirdim!


 kırmızı,mor ve yeşil uyumunu zaten biliyoruz. ama burdaki birleşim çok sevimli ve güzel değil mi?



 bir çoğumuz kullandık zaten kot gömlek ve bordoyu ama birde puantiye girince işin içine nasıl güzel olmuş.gözlükler,ayakkabılar ve özellikle saç takdirlik!



 bordo en sevdiğim renk ya görünce dayanamıyorum :) ama ceket,etol ve şapka üçlüsüyle daha da güzelleşmiş. bayıldım..



farklı farklı doku ve renkler bir arada ama hiç göze batmıyor. günlük ve şık. sevdim bunuda. röfleleride ayrıca hoşuma gitti.

20 Şubat 2012 Pazartesi

koton spring summer...!

    Kızlaaaar koşuuun kotona.. Tabi benimle uyuşuyorsa zevkleriniz. Ben bayıldım! O kadar güzel ki renkler, desenler.. Hepsini istiyorumm! Kotonu ne kadar çok sevdiğimi biliyosunuz zaten.Bunun en güzel nedeni ulaşılabilir olması demiştim daha öncede. Ama koton 2 sezondur muhteşem bir gelişme gösterdi. Eskidende güzeldi ama bu ifw katılımınında etkisiylemidir nedir çok daha profesyonelleşti gibi. Ayy çok konuştum hadi görselleri inceleyelim. Öpücükledimm !
















                   ve yepyeni muhteşem poşetleri!



19 Şubat 2012 Pazar

MARNİ at H&M

      Eveeet Versace'den sonra Marni 'nin H&M ile birlikte tasarlayacağını biliyorduk hepimiz. Marninin desen ve modelleriyle baştan aşağı renklenen koleksiyonun  LookBooku yayınlandııı ve koleksiyonun mağazalara gelmesine de  az kaldı. 8 Mart'ta bizlerle olacak koleksiyon belirli mağazalarda satışa sunulacak İstinye Park es geçilmez diye düşünüyorum :)) Haydi bakalım bakalım !





18 Şubat 2012 Cumartesi

Machete - Nezhnost // Şevkat !

                                    
 şarkıya da, klibe de, kıza da aşık oldum!

AŞK bu işte!
***

İzlerken ''Biz''i görmek ve yaşamak ne kadar sıcak ve muhteşem bir his anlatamam.

onu seviyorum.
Sadece biz olup kendimize kaldığımız için.
benim olduğu için.
Şansımın gülen yanı.
Mucizeler yaratıp içimde büyüyen kahramanım.

****

Öyle hızlı ki zaman. Ve öylesine yaşanası aslında.

Geçmişe dönüp baktığında boşa geçti demek ne kazandırır ki insana...
*******

Ve bazen ne kadar saçmalıyoruz.
Ne kadar aptallaşıyoruz.


Şarkıda da geçiyor ya hani;

''biz basit çocuklarız
Bonny ve Clade değil''

Hayatı ve an'ı güzelleştirmek tümüyle elimizdeyken.
Pembe için,portakal için,küpe için çook sevinip kocaman gülebilirken.

kahrolmanın anlamı ne ya da yeri ne ki!

Bir tümcem vardır benim sıkça kullandığım;
''Küçücük zaman dilimlerine,
koca koca tebessüm sürebilmektir mutluluk!
ve
Küçücük zaman dilimlerine
koca koca mutluluk sürebilmektir aşk!''

****

Önce kendini sev canım blogcan!
Sonra da yüzüne tebessüm getireni.
Hatta sonra herkesi sev.
boşver olanı biteni.
Kalk ve yaşa benliğini!
Mutluluk inan farkındalığında ;)
***

İyi geceler.. Xox

Diesel Spring-Summer 2012 Erkek.

   Erkeklerde asker yeşili ve haki tonlarını hep çok sevmişimdir. Tabi ki bronz hatunlarda da :) Ve Dieseli n kendine has tarzı ve kesimini son derece başarılı buluyorum. Bu koleksiyonuda pek beğendim. Efil efil sıcak yaz günlerinde safari misali :)

17 Şubat 2012 Cuma

Angelina Jolie Türk Tasarımcıya Kafayı Taktı :)

      

       Hollywood’un ünlü yıldızı Angelina Jolie, Türk modacı Erol Albayrak’ı bir dergide keşfedip ondan kendisi için özel elbiseler istedi. Bunun üzerine Albayrak “En büyük hayalim onu giydirmekti” dediği yıldız için 9 parçalık bir koleksiyon hazırlığına girişti.

       Parçalardan birisi Jolie’nin beğendiğini özellikle ilettiği altın simli elbise olacak.  Jolie için özel bir desen çalışacağını anlatan Albayrak, “BM İyi Niyet Elçisi Angelina’nın deseninde hem Afrika hem de etnik çizgiler olsun istiyorum. Couture elbiseleri sade olacak. Kumaş deseni ve hareketleriyle öne çıkacak” dedi.
       

       Albayrak tasarımlarını Oscar törenine yetiştirmek istese de az zaman kaldığı için iki fasılda teslimat yapmayı düşünüyor. “Törenden önce altın simli elbiseyi göndereceğim. Couture’leri sonra yollayacağım” diyor.  
Albayrak tasarımlarını Collezione Dergisi’nde gören Jolie modada ille de isim tasarımcı giymektense keşfetmekten yana. Erol Albayrak “Çok iyi tanıyıp izlediğim Jolie için ders çalışmama gerek yok” diyor ve ekliyor: “Güzel yüzünü önü kapalı sırtı açık bir modelle vurgulayabilirim.”Albayrak’ın Jolie’ye göndereceği 9 takımın 6’sı hazırgiyim koleksiyonundan olacak.


      Diğer 3’ü ona özel olarak tasarlanacak. Bu 3 takımdan birinin el örgüsü olacağını ifade eden Albayrak, “Ona gerçek el yapımı bir ürün de göndermek istedim. Kendim götürmeyi çok isterim. Tasarlarken tabii ki onun zevklerini dikkate alacağım. Ayrıca defilelerimin linklerini gönderip beğendiği diğer parçaları seçmesini de isteyebilirim” dedi. 
Albayrak “Giymesi yeter” dediği Jolie’den ücret istemiyor. “Elbiseleri ona karşılıksız göndereceğim” diyor.    
                                                  ALINTIDIR.


             ifw 2012 Erol Albayrak 2013 Sonbahar-Kış