25 Ağustos 2011 Perşembe

LCW sonbahar-kış 2010-2011

  Lcw'yi ilk kez bu kadar beğendim :) Çoook nadirde olsa xside ürünlerini beğendiğim, ama yine de ara da uğradığım bir marka LCW.Fakat bu sezon bambaşka geliyor.Eminim sizde kalıplarından,desenlerinden ve çizgilerinden dolayı çok tercih etmiyordunuz.Ama reklam kampanyasını şahsen ben çok beğendim.Bakalım siz bu konuda neler düşünecek siniz?






















9 yorum:

  1. EN SONDAKİ ELBİSE ÇOK GÜZELMİŞ,HAKKATEN BU SEFER DAHAMI MODERN ÇİZGİLER VAR?

    YanıtlaSil
  2. evet evet lütfen marka ve fiyat olunca çok daha güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  3. evet otuzundan sonra :) Daha modern çizgiler hakim sanırım.Renklerde sezonun hit renkleri.Açıkçası ben çok sevdim bu kolleksiyonu..Birkaç parçayı gözüme kestirdim bile.. :)

    elifff sende marka-fiyat isteyenlerden biriydin.. Biraz zorlayıcı ama güzel oluyor daha kullanışlı oluyor.. :) beğendiğine sevindim.. çook öpüyorumm.

    YanıtlaSil
  4. Şu sodaki elbiseyi almalıyım.Satışa çıktı mı ki acaba yeni koleksiyon?

    YanıtlaSil
  5. :) sanırım henüz çıkmadı ama yakındır aysuncum! Evet o elbise benimde hoşuma gidenlerden ama ben ilk resimdeki elbiseyide çok sevdim.

    YanıtlaSil
  6. Sitesinde 53 lira gibi bir rakama satışa çıkmış ama buradaki mankenin üstünde durduğu gib durmuyor açıkcası.Orada elbise alınacak gibi durmasa da burada mankenin üstünde harika durmuş :)

    YanıtlaSil
  7. :) yine bir LCW yanlışı.. doğrudur aysuncum dedim ya çizgileri kötü oluyor. Beden sıkıntısı oluyor flan.. Birde biraz çabuk deforme oluyor sanırım. Burdan güzel gözüktükleri kesin!:)

    YanıtlaSil
  8. Kendini aşmış bence lcw. Türk markalarının ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum kalitesini biraz daha artırsa tasarımları gayet hoş.
    http://pempegonlumsende.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. :) sana katılıyorum ama bence iyiye gidiyor Türk markaları ADL ve Koton bu sezon süper geliyor örneğin. Lcw konusunda ise sana hak veriyorum.

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!