11 Eylül 2011 Pazar

Lookbook'tan beğendiklerim part-5

   Bu renk cümübüşünün içindeki doğal güzelliğiyle kalbimi en çok çalan kombin sahibi! Saçı, gözü, dudakları çok güzel Allah sahibine bağışlasın :) Gömleğinin ve ayakkabısının rengiyle aşk yaşıyorum! :) Dikkat çekici bir kombin.


 Her zaman sadelikten yana olmuşumdur. :) Jean benim vazgeçilmezlerimdendir. Kırmızı giydim diye asla herşeyimi kırmızı kullanmam. Bana o şıklıktan çok çocukca geliyor. Elbetteki baştan aşağı bir renk giyinmenin (ama en doğru şekilde) güzelliğininde bilincindeyim. Denim+denim kullanmayı çok severim ama böyle tonu farklı olarak! Kemeriyle de farklılık katmış. Beğendim.



 Kombinlerimden farklı renkleri bir araya getirmeyi sevdiğimi biliyorsunuz! Tabiki çok sevdim bu kombini de.


 Beyaz gömlek ve beyaz pantolon ikilisini kahverengi kemerle kesmeyi çok seviyorum! Daha önce kombinlerimde böyle bir örnekte yayınlamıştım. Nude tonlarda ayakkabısıyla da bir bütünlük yaratmış! Masum ve etkileyici değil mi?


 Bu gömlekle bu etek ne alaka dersiniz! ama çok güzel hareketlendirmiş! Tam cici kız formu. ruhan ayakabılarını çok sevdim ve tabi çantasıyla yakaladığı gömleğin uyumu!


 Öncelikle köpüşünü yerim! :) Çook sade ve çoook kullandığımız jean şort üzerine beyaz tişört ve converse sarı ceketle daha şık ve dikkat çekici bir hale gelmiş değil mi! Bunu da daha önce kombin örneklerimde kullanmıştım diye hatırlıyorum.


 Gömlek,etek,çanta ve babetlere okey ama! O çiçeği orada sevmedim. Madem o renk bişey katmak istiyordu bence fular ya da o renk büyük bir kolye ekleyebilirdi. Bugünkü lookbook beğenilerim bunlar! Sevgilerle kocaman öpüyorum sizleri...

5 yorum:

  1. beyaz pantolonlu olana bittim tatlımm

    YanıtlaSil
  2. Hemen beyaz pantolonunla beyaz tişörtünü kombinleyip çıkıosun o zaman teyzoş! öpücüklediiiimm!!

    YanıtlaSil
  3. BEN BU KAREDEKİ TÜM KOMBİNLERE BAYILDIM DOGRUSU

    YanıtlaSil
  4. 1-2-3 muhteşem ötesi! Keşke istanbul sokaklarında da olsalar :)


    ♥ Heels Are My Drugs ♥ :
    www.heelsaremydrugs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. :)) dimi bende bayıldım theice-creamparlour.. 1 den yoktur belkide 2 ile 3 vardı istanbul sokaklarında da eminim. istanbulda da çok şık insanlar görüyorum taksimde bebekte. :) ♥ Heels Are My Drugs ♥

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!