14 Eylül 2011 Çarşamba

Lookbook'tan beğendiklerim part-6

   Bu kombini teyzoşuma ithafen aldım! Beyaz pantolon beyaz gömlek kombini bir kez daha! Ben de çok seviyorum gerçekten! :) şiddetle tavsiye!



 Bu benim çok sevdiğim bir stil ! :) Bu tip Trouserslara bayılıyorum ki bu da topshoptan! Ayakkabılar ben zarayım diye haykırıyor zaten! Ama beni en çok kendine tutsak eden bordo çantadır! :)




 İspanyol paçayı çok severdim eskiden çoook küçükken... Şimdiler de pek giyemiyorum artık. Bazen o havayı estirmek adına giyiyorum özellikle yırtık pırtık olanlarını beyaz basic tişörtle kombinlemeyi çok seviyorum.Bu kombindede tek sevmediğim paçalarda olan çok yığılma ve ayakkabılar. Ama takılar,ceket,şapka mükemmel olmuş.



 japon style severmisiniz! Ben seviyorum. takipte ediyorum! :) Bu romantik havalarıda çok hoşuma gidiyor. Yakalar,çoraplar ve çantasıyla çok sevimli gözükmüyor mu sizce de?



 Bir japon güzeli daha. O elmalı çantayı istiyoruuuuumm! :) Bulun bana. Çok sevimli yahuuu... Gömleğini ve şapkasını çok sevdim!



maxi eteklere tutkum aşkım büyük! Çooook rahat! Ve çoook güzel gözüküyor. Sade ve son derece relax. Kot gömleğe,tepeden topuz saçlara ve büyük kolyeye dikkat çekerek iyi geceler diliyoruuum! Yarın görüşürüz.. muck!

2 yorum:

  1. kuzum sayende giydim beyaz gömlegimi ve beyaz bantolonumu cokk güsel olduu handede bayıldı tekrar teşşkür ederim öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  2. OOohh iyi yapmışsın Teyzoş! fotoğraf çektiysen gönder meraklandım! muckladım yanaklarından kocaman....

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!