18 Eylül 2011 Pazar

LookBook'tan beğendiklerim part-7

    Benim çok sevdiğim bi tarz!Özellikle eteğini çok sevdim.Tavşanlıda pek giyilesi değil ama izmitte neden olmasın birazcık 5-6 parmak uzunu :P Ne de olsa nişanlı bir hatunum değilmi? Arkamızdan kız giydi hadi neyse de giydiren kavata bak demesinler.. :)) Laf ettirmem sevdiceğime. Ona burdan öpücük! :*


   Yahu bende ki bu sarı düşkünlüğü nedir çözemedim! Sarı bir aksesuar görsem deli oluyorum. Çok mu sarı giyiyorsun deseniz yoooo.. ama işte öyle! Sıcacık ama bee! Sevdim! Atkı-Çanta-Ve baay kuş! Saçların toplanması harikulade bir seçim bu kombinde.


 Yaşlanınca bu kadın gibi olmak istiyorum! sen ne güzel birşeysin ya! anneciğimde böyle yaş oldu 41 ama görseniz kız kardeşin mi dersiniz. Bir ara sizlere fotoğraflarım =) Sarı kiloş eteği,blazerı ve o sarı detaylı babetleriylee tabi ki köpişi unutmuyoruz çok şık ve mükemmelsin! Özendim! Her yaşın başka bir güzelliği var yahu!


 Oyy o yakanın rengine bonibon baskılı gömleğe ölürüm de ölürüm benimde olsun! :( zara da beğenmiştim bonibonlu birşey. Almalı. Simsiyah bir kombini o rengarenk puantiyeler ve o tatlı yaka nasılda güzelleştirmiş.


 I love PARİSSS!! Hakıımda kısmını okuyan blogcanlar bilirler ki ben Fransa'ya aşığım! İstanbul'un yeri de ayrı tabi. Ama en büyük hayallerimden biri Paris. inşallah gidicem :) Basic tişört ve etek kombinini sevdiğimi artık biliyorsunuzdur diye düşünüp çok uzatmıyorum! Şapka ve bootieleri de çk sevdim.


Wuuuw! Çok seksi Leopar şortu ,deri ceketi ,gözlükleri ve siyah platformlarıyla tam bir kedi kadın! Çok beğendim! Bazen asi olmak iyidir iyidir .. :) Hep romantik takılmayın hatunlar benden tavsiye şiddetle. ;)

2 yorum:

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!