10 Kasım 2011 Perşembe

Lookbook'tan beğendiklerim part-9

   Trençkotun kıyafete gerçekten fark kattığını söylemeye lüzum görmeden gömleği (ki H&M 'nin sitesinde gördüğümü sanıyorum.) ve elbisesini sade ve çok şık buldum. Tehlikeye atılmadan elde edilen şıklık tamda budur bence. Çantasıyla da kombine hareket getirmiş. Bu kombini çok sevdim!
_________________________________________________________________________

        Bordo ve hardalın birleşimi bir araya getirmeyi sevdiğim en güzel renkler.( Bayram kombinimi de bunlarla yapmıştım.Yayınlayacağım fırsat bulduğumda.) Ben bu kombinde yüzükleri sevmedim. Çantayıda dore payetli değilde yeşil büyük bir clutch hayal ettim. Ama başta kaban ve ayakkabılar oldukça güzeller!
        ___________________________________________________________________________

         Şortlar gündüz ve gece kullanmayı en çok sevdiğim parçalar. Kürklerde bu sezon altın çağında. Tabiki sahte olanlar diye dipnot düşüyorum.(Hayvanlara kıymayalım bir kürk için lütfen.) Siyah,gri,krem tonlarının birleşimin, çok sevdim. Aksesuarları da gayet yerinde bir tercih olmuş. Ayakkabılar zaten bu sezon çok gözde!

        __________________________________________________________________________

       Ayakkabılarını çok sevdiğimi, kampüs için ideal bir kombin olduğunu ve sıcacık gözüktüğünü söyleyerek geçiyorum:)
                        ____________________________________________________________

    Chiara Ferragni, zaten hepimizin hayranlıkla izlediği http://www.theblondesalad.com/ bloğunun sahibesi.  Yine çok şık! Babetleri,kazağı ve mini şortuyla bu kombinini çok sevdim!


           ______________________________________________________________________
    
   Saç rengi,makyajı ve kombiniyle çoooooook beğendim bu hatunu. DIY projesi olarakta listeye ekledim üzerindeki tişörtü.En kısa zamanda yapıcam kafaya koydum. :))
___________________________________________________________________________

1 yorum:

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!