17 Şubat 2012 Cuma

Angelina Jolie Türk Tasarımcıya Kafayı Taktı :)

      

       Hollywood’un ünlü yıldızı Angelina Jolie, Türk modacı Erol Albayrak’ı bir dergide keşfedip ondan kendisi için özel elbiseler istedi. Bunun üzerine Albayrak “En büyük hayalim onu giydirmekti” dediği yıldız için 9 parçalık bir koleksiyon hazırlığına girişti.

       Parçalardan birisi Jolie’nin beğendiğini özellikle ilettiği altın simli elbise olacak.  Jolie için özel bir desen çalışacağını anlatan Albayrak, “BM İyi Niyet Elçisi Angelina’nın deseninde hem Afrika hem de etnik çizgiler olsun istiyorum. Couture elbiseleri sade olacak. Kumaş deseni ve hareketleriyle öne çıkacak” dedi.
       

       Albayrak tasarımlarını Oscar törenine yetiştirmek istese de az zaman kaldığı için iki fasılda teslimat yapmayı düşünüyor. “Törenden önce altın simli elbiseyi göndereceğim. Couture’leri sonra yollayacağım” diyor.  
Albayrak tasarımlarını Collezione Dergisi’nde gören Jolie modada ille de isim tasarımcı giymektense keşfetmekten yana. Erol Albayrak “Çok iyi tanıyıp izlediğim Jolie için ders çalışmama gerek yok” diyor ve ekliyor: “Güzel yüzünü önü kapalı sırtı açık bir modelle vurgulayabilirim.”Albayrak’ın Jolie’ye göndereceği 9 takımın 6’sı hazırgiyim koleksiyonundan olacak.


      Diğer 3’ü ona özel olarak tasarlanacak. Bu 3 takımdan birinin el örgüsü olacağını ifade eden Albayrak, “Ona gerçek el yapımı bir ürün de göndermek istedim. Kendim götürmeyi çok isterim. Tasarlarken tabii ki onun zevklerini dikkate alacağım. Ayrıca defilelerimin linklerini gönderip beğendiği diğer parçaları seçmesini de isteyebilirim” dedi. 
Albayrak “Giymesi yeter” dediği Jolie’den ücret istemiyor. “Elbiseleri ona karşılıksız göndereceğim” diyor.    
                                                  ALINTIDIR.


             ifw 2012 Erol Albayrak 2013 Sonbahar-Kış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!