22 Haziran 2012 Cuma

Bugün Ne Giydim?


        Daha önceki postlarımdan birinde de söylemiştim renkli pantolonlara olan ve özellikle bu sıralar yoğunlaşan ilgimi.. ''Bu sıcakta hala pantolon mu giyiyosun canım ya yaz geldi ? ''diyenlere ''akşam  burası biraz serin oluyor ve maalesef yine burası Tavşanlı demeliyim  öncelikle:) Elbise,etek burada haddinden fazla ilgi çeker durumda! :) Şıklığın önüne geçiyor mu desem :P Maxiler ve midiler normal tabi! Ancak İzmit ve Şehir dışında olduğumda özgürlüğüm elime geçiyor giyimde :(
         Neyse konumuza dönelim bir jean hem renk olarak bu kadar tatlı  hem de bu kadar rahat olamaz. Jean gibi kalın değil de likralı ve yumuşacık. Öyle ünlü bir marka falanda değil ''Jovi'' diye eski bir marka. Babam çok severdi eskiden.Mavi Jeansle birlikte bir bayiisi vardı burada.Ordan biliyorum bende.
        Bende boyfriend misali bosbol beyaz gömleğimle ve nude ayakkabılarımla birleştirdim pantolonumu bu akşam. Ve arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Kombinime uyumlu olaraktaaa çok sevdiğim Çilekli Frozen içtim :) nımnımnımnım :)  Çilek severlere şiddetle tavsiye. Öpücüklediiimm!
 

4 yorum:

  1. Bende çok seviyorum renkli pantolonları ama bizim burada sıcaktan giyemiyorum. Daha Eylül'e kadar da giyemem :)Ayrıca kombini sevdim.

    http://dilanozcan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bizim burası için sıcak ya da soğuk farkedemiyor dilancım ne yazıkki. Gündüzleri pek dışarı çıkmıyorum zaten.Çıkarsamda maxi etekler,elbiseler,tulumlar falan giyiyorum. İzmitte ya da tatilde falan olsam şorttan miniden başka birşey giyemem bende sanırım :) Tadını çıkart eylüle kadar...Sevgilerle.xoxox

      Sil
  2. cok tatli bir kombin olmus! özellikle renklere ve kolyene bayildimm :) iyi günler dilerim, banada beklerim :)

    uyuyakalanguezel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aslihancm. :) Gelicem mutlaka. Bende iyi günler dilerim;) xoxox

      Sil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!