18 Ağustos 2011 Perşembe

MiM - İzlemekten bıkmayacağım filmler...

Dün la magie de MB tarafından mimlendikten sonra izlediğim filmleri düşündüm irdeledim, inceledim :) Benim izlemekten bıkmadığım hatta birden fazla izlediğim filmler ise ; 





İNCEPTİON-BAŞLANGIÇ ; Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur.

Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız "başlangıç"ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb'un görebildiği bir düşmandır.





 İNTO THE WİLD- ÖZGÜRLÜK YOLU ; Christopher McCandless üniversiteden mezun olduktan hemen sonra iş, aile ve sorumluluk gibi ağırlıkları geride bırakıyor. Bütün parasını yakıyor ve Alaska'da doğa ile birebir yaşamak için yola koyuluyor.McCandless, uzun yolculuğu boyunca bin bir tür macera ve bin bir tür insan ile karşılaşıyor. Grand Canyon'da river rafting yapıyor, doğayı kendine ev ediniyor, orta yaşlı bir hippi çift ve özellikle yaşlı yanlız bir adamla unutulmaz birer ilişki kuruyor.McCandless, iki yıllık yolculuğu boyunca bir kez bile ebeveynleri ve en önemlisi her şeyden çok sevdiğine inandığımız kız kardeşi ile haberleşmiyor. 



 
A LOT LİKE LOVE-AŞK GİBİ BİRŞEY ; Yeni mezun Oliver, çarçabuk iş hayatına atılmış yirmili yaşlarında bir gençtir. Yoğun geçen iş hayatı yüzünden sürekli seyahat etmektedir. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözüne inanarak, iş hayatındaki hedeflerinde yalnız olmak istemez...İş seyahatlerinden birinde Emily'yle karşılaşır. Bu bir ilktir. Tanışmalarından itibaren, tam yedi yıl sürecek olan bir karşılaşma döngüsünün içine girerler. Bir türlü; kader mi, yoksa tesadüf mü kestiremezler. Hayatlarının farklı dönem ve durumlarında sürekli bir araya gelen ikili arasında adını koyamadıkları bir ilişki gelişir. Beraberken çok iyi vakit geçirdikleri halde zıt karakterlere sahip olmaları biraraya gelmelerini zorlaştırır. İsmini koyamadıkları bu ilişkileri sadece bir arkadaşlık olarak mı kalacaktır, yoksa daha ötesine mi dönüşecektir?
 Vee benim MİM'lediklerim;
sizinkileri merakla bekliyorum kızlarrr!! 


  

12 yorum:

  1. "Into the Wild" adlı filmi merak ettim doğrusu indirip deneyelim bakalım : ) umarım konuda yer aldığı kadar sağlam bir filmdir.

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda cevaplayacağım tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. umarım beğenirsin yunus. benim etkilendiğim bir film gerçekten.

    YanıtlaSil
  4. tamam cemilecim merakla bekliyorum. çok öptüm seni.

    YanıtlaSil
  5. hayatım yaa sen çok tatlısın :) mim konusuna bayıldım şimdi hemen başlıyorum yapmaya :) bu arada senin kendi üzerinde olan kombinlerinide görmek istiyorum blogunda !! loves and kisses xxx

    YanıtlaSil
  6. :)) canımm canımm teşekkür ederim o senin tatlılığın. bekliyorum merakla film önerilerini. kıyafet postuna gelince onada başlıcam inşallah yawaş yawaş. ısınıyorum bakalım.. çoook öpüyorum senii.. !

    YanıtlaSil
  7. yeni kostümü ilk gören sen oldun sanırım gecenin bu saatinde. nasıl şaşırdım yorum gelince. herkes uyuyor diye düşünüyordum.

    YanıtlaSil
  8. :)) evet. ben gece kuşlarındanım! uyuyamıyorm nedense bu saatlerde. kostüme gelincede çok beğendim. eminim herkes çok beğenicek. ellerine emeğine sağlık aplike için!

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim hemeen başlıyorum yapmaya :)

    YanıtlaSil
  10. Mim için çok teşekkür ederim. A lot like love mutlaka izlenicek :))

    YanıtlaSil
  11. ben teşekkür ederim bonboncuuum! :) izleyicim olduğun içinde çook mutlu oldum.. çok tatlı bi film tebessümle izleniyo.. öpüyorumm çok kocaman..

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!