22 Eylül 2011 Perşembe

bloğumu çok özledim ve sonunda çekiliş kazandım! :)

   

   Çok üzgünüm çünkü sitemizin ve vınn ımızın teknik arızalarından dolayı bloğumla ilgilenememekteyim! Fakat hergün nişanlıma direttiğim ''bloğumu özledim'' feryatlarımla bugün sizlerle kavuşmayı başardım. Sizi unuttum sanmayın sakın! Ama malum 3 aydır evimde değilim temizliktir,bavul yerleştirmektir evin ihtiyaçları,alışverişler derken çok yoruldum. 


   Dün Koçtaş'ta gezintiye çıktık.Ev için gerekli birşeyler aldık.Dönerken de Burger King'te birşeyler atıştırıp Mango'nun Outletine bir göz attık. Zor çıktım :) 2.90 dan başlayan komik rakamlarla o kocaman mağaza dolup taşmıştı. Mükemmel şeyler var mutlaka fotoğraflayıp sizlere sunucam. Takipte kalın.

   Bugün bloğuma göz atınca moda benim diyebilene'nin o güzel maili ile karşılaştım.Hani bu postumda yayınlamıştım. Aşağıdaki cici bonbonları ben kazanmışım! Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Teyzoş'um çok iyi bilir pek şansı yaver gidenlerden değilimdir. Ama o maille şansımın döndüğü hissine de ayrıca sevindim. Hemen iletişim bilgilerimi mail adresine gönderdim. Bir an önce gelse de giysem diye bekliyorum bayramlık sevinci taşıyan çocuk gibi. Çünkü ilk hediyem blogtan.Giyinip süslenip sizlerle de paylaşırım.
   
   Görüşmeyeli benden böyle canlarım.  :) Sizler neler yapıyor sunuz? Neler yayınlıyor sunuz? Neler giydiniz? Çok şey kaçırdım çoook :) Yorumlarınızı ve yayınlarınızı heyecanla bekliyorum. öpücükledim koccaman!

 merakla beklediğim bonbonlarım:)


koccaman öpücükledim!

2 yorum:

  1. tatlımm hayat bundan sonra sana hep şans getirir işllah, eminim o bonbon pabuçlar cok yakışcaaakkk

    YanıtlaSil
  2. teyzoşummm teşekkür ederim amin inşallah. :) bugün yarın gelir. kargoya vericekti saolsun. geldiğinde kombinler yayınlarım öpüyorum.

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!