5 Şubat 2012 Pazar

PASTELLENİYORUZ :)





     Spring-Summer tanıtımlarından bir şekilde televizyondan, bloglardan ve tabiki defilelerden gördüğümüz üzere; (gerek Dior, Elie Saab... vs) bu sezonda tamamen pastel renklere bürünüyoruz baştan aşağı. Tabi bunun yanı sıra fosfor yeşili de farklı bir kulvardan yükseliş göstermekte dipnot olarak söyleyelim.
    
     Ben yetiştiğim yerin küçük olması ve herşeyin kabul görmemesi dolayısıyla çok dikkat çekici şeyler giyemediğimden belki geçen seneki colorblock,glitter veya bu sene olacak fosfor modasına pek uyamadım uyamayacağım Tavşanlı sınırlarındayken. Kocaeli,İStanbul,ESkişehir dolaylarında olduğu gibi Kütahya dışında ne istersem giyiyorum o ayrı tabi ;) Ama zaten pastel tonları hep çok sevmişimdir nedense. İçim açılır. Huzur bulurum o renklerde hep. Sadeliğinden olsa gerek diye düşünüyorum.


     Ocak doğumlu olmama karşı da İlkbahar ve yazdaki huzurumda başkadır benim.Bu baharı da 4 gözle bekliyorum fotoğraflara ve görsellere bakıp içimi açaraktan. Ama fotoğraflara bakınca siz de hak vereceksiniz bana.Ben baktıkça alışveriş krizim de gelmiyor değil hani:))) Neyse kızlar çok uzattım ve hatta saçmaladım en iyisi mi görsellere geçelim:) Çokca öptüm sizleri.


DEFİLELERDEN...
                     






POLYVORE'den benim seçtiklerim...








Ve Oje Trendleri...


                         

6 yorum:

  1. ayyy ne guzel bir post olmus boyle :)
    renkler harika!
    parcalarin hepsi birbirinden guzel
    o elbiseler, ceketler...
    hangi birine bakacagimi sasirdim:D
    iyi pazarlar canim

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederimküçük şeyleeeerr :)beğenmene çok sevindim bende bayıldım renklere.Hatta şeker gibiler insanın bakası değil yiyesi geliyor.Sana da iyi pazarlar.Öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler modabekçisi. :)

    YanıtlaSil
  4. harika, huzur veren tonlar!! bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum! İnsan pamuk şeker yer gibi seviniyor bunlara bakınca.

      Sil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!