24 Ocak 2013 Perşembe

Sizlere Teşekkür ve Bir Arkadaşımın Bloğuna Güzel Paylaşımlar Adına Bir Davet...


                                                               
             Merhabalar bloğuma renk ve değer katan arkadaşlarım. Anladığım kadarıyla siz beni ben sizi çok özlemişiz :) İstatistiklerim tavan yapmış yine eskisi gibi :) Teşekkür ederim. Ben de bir bir sözcük dökmeyi özledim sandığımdan.Ve o ara ara attığınız içten yorumlarınızı da çok özledim elbetteki. Girmişken benim için çok önemli olan düşüncelerinizi de eklemeyi unutmayın lütfen olur mu?. :)  Hatta Twitter ve Instagramda da beklerim sizleri :)

           **** **** *** **** **** **** **** *** ****
                   http://egemengin.blogspot.com/  

     Neyse asıl konumuza geçelim :) Dünde bahsettiğim gibi yeni insanlar kattım hayatıma.Beni üzenleri kapıdan uğurladım birer birer yerlerine taze başlangıçlardan oluşan bir tutam güzel insan kattım.Bunlardan biri de canım arkadaşım Eymen sayesinde tanıdığım Egemen, Egemen Engin.

     Hakkında zaten birçok kez kulak dolgunluğum olan ve bir kere oturmayla bile kendisini çok sevdiğim ; içten,samimi,doğal ve eğlenceli bir arkadaşım oldu Egemen. Bu samimi ve eğlenceli kişilik de benim gibi içini dökmeyi,paylaşmayı sevenlerden ki '' Sansasyonel Sıradışılık '' adlı bloğunda bunu bir güzel gerçekleştiriyor. Bende bu sebeple yüreğime kattığım bu güzel insanı yüreğinize katın,bir göz atıp,tanıyın istedim. 

     Ayrıca ileriki günlerde Egemenle gerçekleştireceğimiz güzel bir projede sizlere süpriz olacak. Hepinizi seviyorum. Geceleriniz huzurlu olsun.

2 yorum:

  1. Daha yeni tanıştık, bir tane değil bir sürü olsun projemiz ;) Canım benim, çok teşekkür ederim sana ;) Başarıların devamlı olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) olacak, olacak.. daha bir dolu proje bekler bizi canım.. Ben teşekkür ederim. Seni tanıdığım için çok mutluyum. Başarılar hepimizin olsun inşallah..

      Sil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!