4 Kasım 2011 Cuma

Uzun bir aradan sonra...

    Biliyorum çok uzak kaldım sizlerden.. Bol bol kitap okumaya ayırdım kendimi bu sıralar. En çokta İskender'e kapılıp gittim Elif Şafak'ın. Okumayana tavsiye...

    Biraz ruhen çöküntü içerisindeydim cana tak eden şehit haberleri ve van depremiyle. Kürt-Türk gibi insan ayırımına en çok karşı olanlardanım ben. Kardeşlik en sadık olduğum ve kendimi olmaya adadığım bir gerçek! Ve bu deprem; kıtaların oluşumunda etkide bulunduğu gibi bizim yüreklerimizde ve milli duygularımızda kabarmalara,bütünleşmelere yol açtı. Mutluyum ve Türkiye halkı olarak gurur duyuyorum benliğimizle.
    Ve biraz da nişanlımla bir tazelenme dönemi geçirdik bu sıralar.. Pek bi aşk doluyduk nazar değmesin :) Ona burdan koccaman öpücüklerimi yolluyorum :)
  
    Elbette alışverişler yaptım,mağazaları gezdim,dergileri okudum modayı izledim. Ama bu tutkumu sizlerle paylaşmaya ne vaktim oldu ne de vınn buna izin verdi.

    Dün bayram için memlekete geldim. (Bildiğiniz üzere LEBLEBİ DİYARI Tavşanlı) Sevdiklerime kavuştum özlem gideriyorum şu sıralar :) Anne-kız sohbetleri , Teyzoşla tatlı keyifli sohbetleri , Bitanecik abilerimizle felsefik muhabbetlerimiz ve tavla keyfi sığdırdım bu 2 güne!

    Ve döndüm... :) Artık burdayım... Bayram öncesi kombinler,fikirler,alışverişlerle sizlerleyim. Merak ettikleriniz, kombin önerileri isteyenler falan varsa merakla bekliyorum. Koccaman mucukladım canlarım  :)

6 yorum:

  1. hoşgeldin tatlımmm iyki geldinnn

    YanıtlaSil
  2. beyza'dan bayram oncesi opucugu:)

    YanıtlaSil
  3. aaa.çorumu da unutmayalım leblebi demişken :)) hoşgeldin..alışverişlerini paylaşırsan sevinirizz:)

    YanıtlaSil
  4. hg sevindim dönmene :)

    http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. hoşbulduk modavesaire ve güzelgül :) paylaşıcam paylaşıcam birikti herşey. :)

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!