9 Ocak 2012 Pazartesi

Blog Alemine Özlem!

    

    Blogcaaanlarrr... Napıyosunuz? 2012 iniz nasıl başladı? Neler aldınız, neler giydiniz , yılbaşını nasıl geçirdiniz? ...  Bu sorular böyleee uzarda gider. Ben epeydir hatta yaklaşık 1 aydır falan ilgilenemiyorum bloğumla ne yazıkki malumunuz. Bu bir ayda bir İStanbLueee yaptım geldim, bir de geçen hafta teyzoşum yanıma geldi gezdik ,tozduk , eğlendik. Tabi bunlar bahane mi değil. Beni sizden asıl koparan gerçek sebebe gelirseeeek;  :) Trajikomik bir şekilde sevdiceğimin arasına mause koyduğu laptobun üzerine oturma gibi bir işlev gerçekleştirdim başarıyla üstesinden geldim! Baskıya dayanamayan ekran patladı gitti:) Nasıl dayansın bendeki popoya :P Böyle işte..  Ekran patlayınca blogla arama ayrılık girdi :(

    Şimdi de finaller başladı.Deli gibi ders çalışıyorum. Malum yaşayan bilir yusuf yusuf dönemi. Bol bol çikolata ve kahve tükettiğim en yorgun dönem. Ama bu haftayıda atlattım mı tamamdır! Kavuşuyoruz. :) Güzel şeylerle döneceğim sizlere inşallah.
    Ee si öyle işte canlar. 16:00 da girecek olduğum sınavı beklerken fırsat bilip sizlere yazayım dedim hemencik.. :) Kendinize cici bakın olur mu ben gelene dek! Şimdilik kaçırdığım blogları takibe geçiyorum! Koocccamann öpücükledim!

1 yorum:

  1. allah kolaylik versin canim ins istedigin sonunclari alirsin :)basarilar dilerim...

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!