14 Şubat 2012 Salı

AŞK'ımın Günü.Valentine's Day.


          4. sevgililer günümüz şaka maka. Öyle çabuk geçiyor ki zaman. Dönüp baktığımda ilk gün dün gibi hatırımda. Siyah-beyazlaşmamış henüz, renkli ekran ve eksiksiz.Ne giydiğimizden tutunda,ne içtiğimiz ne konuştuğumuza kadar yoklamaya tabi olabilirim.
          Ve aşk öyle bambaşka ki, öylesine dinç tutuyor zamana inat başta yürek olmak üzere her zerreyi. Besleniyorsun. Biter gibi bir korku taşımıyorsun sevgine dair. Gürleşiyorsun aksine. Biz olmaya öyle alışmış oluyorsun ki ben de tökezliyorsun. Düşünemiyorsun bile ondan gayrı hayatı.
          En küçük eşyalarda,şarkılarda,sokaklarda bir şekilde bilinçli ya da bilinçsiz ama ince ince işlediğin ''biz'' iğne oyaları mevcut. Onsuzluk zor. Allah yaşatmasın.
           Nerde ve nasıl olursa olsun o eller birleştiyse yahut baş omuza vardıysa öyle ya da böyle huzurun betimlemesini yapıyorsun ! Kokusu başka,sarılışı başka...AŞK adı başka ne gerek var tamlamalara.

                                               

          Bazen en yakın dostun,bazen ağabeyin,bazen baban bile oluyor:) Hatta kimi zaman oyun arkadaşın. Aşk çocuklaşmakta bazen. Kimseye aldırış etmeden pamuk şeker yiyebilmek, kar topu oynayıp karınlar acıyasıya gülmek. Elalem ne der düşünmeden an'ın aşk'la keyfini sürmek. Yemek pişirmek birlikte özenle hatta belki ortalığı pisleterek, mum ışığında sofralar kurmak bazen.Bazen deli gibi kavga etmek hatta benliklerimize zarar vermeden.Kızgın taraf bağırıp çağırırken susmayı bilmek,sabahları öperek uyandırılmak,uyuyor numarası yaparken bile öpülmek,sarılmak durup dururken,dans etmek sokağın ortasında...Haykıra haykıra şarkı söylemek,sucuk ekmek alıp baş başa pikniğe gitmek.Evlilik hayalleri kurmak,hayalde ev döşemek,rüyada aldatıldığını görüp uyandığında çok kızmak...


           Aşk bir sürü cümlede,tümcede,sözcük de yerini alıyor bir şekilde. Ama asıl anlamı hiç değişmiyor.



           Ben tüm bunları seninle yaşayabildiğim için dünyanın en şanslı kadınıyım Ömr-ü Sebebim,Dönüm Noktam! Seni Çok Seviyorum! Günümüz kutlu olsun! :) İyi ki benimsin ve iyi ki seninim! Senin olmayıda biz olduğumuz kadar çok seviyorum!


                                                       
                                                                   *MUCKKKKKKKK!*

                                                                      buda bizim şarkımız.

6 yorum:

  1. biz olmaya öyle alışmış oluyorsunki ben de tökezliyorsun ancak bu kadar güzell anlatılabilirdi.rüyada aldatıldığını görüp uyandığında kızmak aynen ben :D :D allah mutluluğunu bozmasın canım :)

    YanıtlaSil
  2. Aynuuuuuurr....... Çok teşekkür ederim çoooook tatlısın :) Sende hep mutlu ol kocişinle. Allah hiç birimizin mutluluğunu bozmasın.

    YanıtlaSil
  3. Nice guzel mutlu yillara canim:) cok sevimlisiniz,
    sevgililer gunun kutlu olsun !
    Optum kocamannnn

    YanıtlaSil
  4. Canımm benim saol.Çok teşekkürler.Seninde sevgililer günün kutlu olsun! :)

    YanıtlaSil
  5. Masallah cok tatlisiniz, mutlulugunuz sonsuz olsun güzeller : )

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler viva'cmmm. Hepimizin mutluluğu sonsuz olsun!

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!