10 Eylül 2011 Cumartesi

Teyzoşla pazar keyfi...

    Cumpa'nın (Cuma Pazarı'nın davşanlılaşmış hali) pek eski tadı kalmadı. Sağolsun belediye başkanımız il-ilçe dışı satıcıların giriş yapmasını yasakladı. Eskiden İstanbul'dan ya da başka illerden satıcılar gelirdi. Çok güzel şeyleri çoook ucuza alırdık. Ama artık pek birşey bulamıyoruz. Bugün de bulamadığımız günlerden biriydi. :) Pimkie 'nin bluzlarını bulduk onlardan satın aldık ve bir de parça kumaş :) Kumaşları sizlere şekil kazandıktan sonra göstermeyi planlıyorum. Güzel olursa :P Becerebilirsem...Hea birde bitanecik Cemi'mi annesi ve yengemle gezerken yakaladım!( güncem ) Peki biz bugün ne yaptık? Bol bol sohbet ettik,dedikodu yaptık tabiki,çoook güldük,çoook eğlendik ve çoook fotoğraf çekildik! Özellikle yolumuzu virane evlerin olduğu tarafa saptırdıkki nostaljik olsun! Sonuç tabi ki çok güzel. :)  Birkaçını sizinle paylaşayım...

   Bu küçücük minnacık şapkaları çoook sevdik! :) Çoook sevimliler.. Üstelik  leoparlı ve simli modelleriyle modaya çok uygundular :)


 Romantik tokalarrr :)) Çok sevimliler değil mi?  Her rengi ayrı ayrı çok şeker. :) Fiyonk sevenler ,özellikle Cemi'm görmüştür umarım...


 Bu bilekliği çooook sevdim! Üstelik çokta hafif. Siz nasıl buldunuz? Teyzoşum pek sevmedi ama...



   Bu yüzük bugün pazarda aşık olduğum parça! Kütahya'nın çinisinin meşhur olduğunu bilirsiniz! Buda buraya has bir güzellik.. Çok etnik! Cemi'm bunu da sever diye tahmin ediyorum. Ayrıca DIY projesi olarak yüzüklerimize uygulayabiliriz ;)



  Ve bu pijamaları beğendik! Puantiyeliyi biliyorsunuz zaten. Kırmızısı bana hediye gelmişti. Bu da morseverlere...Diğer inekli ve baykuşluysa çook tatlıı ! İnekli herşeye hastalık halinde düşkünüm! Pijamalar,peluşlar,bardaklar,tuzluklar,çoraplar,gecelikler,terlikler vs. :)



 Burda da teyzoşumu Tavşanlı'nın prensesi ilan ettim :) 




 Bunlar da virane evleri dekor alarak çektiğimiz fotoğraflardan 2 kare... :) Kumaşları değerlendirir değerlendirmez bloğa ekleyeceğim! Öpüyorum canlar... Sevgiler.

8 yorum:

  1. şu minnacık leopralı şapkalar sana cok mu yakıştı neeee:):):)
    bana tavşanlı ben sana hasta gönlümün prensesi:):)

    YanıtlaSil
  2. ay ne tatlı bir pazarmış öle :D

    YanıtlaSil
  3. :))) Çooook! Uwww TeyzoŞ! TAvşanlı güzELse sebebi sensinn...!

    YanıtlaSil
  4. *theice-creamparlour dimi teşekkür ederiz çok! daha çekemediğimiz neler vardı neler..

    YanıtlaSil
  5. Bileklik ve yüzük çok güzel!

    YanıtlaSil
  6. Tatlım benimm çok güzel bir gün olmuş. Evet artık Cumpanın eski tadı kalmadı. Ama kumaşlarda iş var :) öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  7. :) evett cemi'm çok eğlendik özellkle fotoğraf çekilme kısmı! görenler bize deli niyetine baktı. Ama olsun. Dediğin gibi kumaşlarda hala iş var.

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!