14 Haziran 2012 Perşembe

Geri Döndüüüüm! :)

   
   2 buçuk ay aradan sonra özlemini sürdüğüm bloğuma dönebildim nihayetinde. Ne yaptın bunca zaman, unuttun mu yoksa canın mı istemedi derseniz hiçte öyle değil aslında.
  
   Mayıs ayı çok yoğun geçti benim için. Malum Felsefe okuyorum. 10. Felsefe Günleri Sempozyum'u düzenledik Amsterdam Belediyesi ve Amsterdam Üniversitesiyle birlikte. Çok yorucu ama çokta doyurucu bir etkinlikti Spinoza'ya dair. Proje aşaması, Stantlar, reklamlar falan derken tüm vaktimizi aldı mayıs ayı boyunca.


   Onun hemen ardından gelen bahar şenlikleri ve finaller. Tüm bu yoğunluk ancak dün sona erdi ve son finalimi de verip bugün buradayım! Sizleri çok özledim:) Gelir gelmez neler yaptıklarına dair duyduğum heyecan ve merakla blogları keşfe çıktım. Yavaş yavaş tatil esintileri gelmiş. Kombinler renklenmiş. Çok beğendim çok güzel postlar var. Şimdi sıra bende. Tekrar aktif ve güncel olmanın vakti geldi... ;) sevgilerle. xoxo.

1 yorum:

  1. Welcome. Thanks for the invite. "International Directory Blogspot" a very good platform. International's great to have. I have followed. And try to be active. See you later. :)

    YanıtlaSil

Durma haydi, sende söyle fikrini :) Ne düşündüğün benim için çok önemliiii!